Med repica

60.00kn

Med od repice ima specifičan ukus, pun je polena, sivkasto je bijele boje i ugodnog okusa i mirisa. Laboratorijskim istraživanjima utvrđeno je da pokazuje i antikarcenogena svojstva.

Kategorija:

 

Vrlo se brzo počne kristalizirati. Potrošači često znaju biti zbunjeni i da se žale da im se med ušećerio, misleći da zbog toga med ne valja, ali kristalizacija je prirodna osobina meda i sve vrste meda mogu da se kristalizuju.

Med od repice ima fine sitne kristale i zbog toga se najčešće koristi u kozmetici za izradu raznih krema na bazi meda. Odlične je kvalitete i ima snažna antibakterijska svojstva. Odličan je za pripremu preparata na bazi matične mliječi.

Jako je dobar za one koji imaju problema sa prostatom, jetrom i dišnim organima te za regulaciju masnih kiselina u organizmu i u lečenju problema sa čirom, kao i za sveukupno zdravlje organizma.

Pri izboru odgovarajuće vrste meda za prevenciju bolesti i iscjeljenje dobro je konzultirati se s iskusnim apiterapeutom ili ljekarnikom, poznavateljem proizvoda medonosne pčele.